Antena 3 CNN Externe Cel mai sângeros criminal în serie ar fi fost femeie. Află motivul crimelor care au şocat întreaga lume

Cel mai sângeros criminal în serie ar fi fost femeie. Află motivul crimelor care au şocat întreaga lume

Cel mai sângeros criminal în serie ar fi fost femeie. Află motivul crimelor care au şocat întreaga lume
Sursa foto: Foto: www.dailymail.co.uk
09 Mai 2012   •   09:49
O carte publicată recent a stârnit numeroase controverse în Marea Britanie. Autorul volumului susţine că Jack Spintecătorul a fost, de fapt, o femeie care ar fi comis celebrele crime pentru că nu putea avea copii, informează Daily Mail.

Lizzie Williams a fost soţia fizicianului John Williams care , la rândul său, este considerat unul dintre principalii suspecţi în cazul oribilelor crime.

Experţii susţin că Jack Spintecătorul ar fi, de fapt, femeie, pentru că nici una dintre victime nu a fost agresată sexual. Iar obiectele personale ale uneia dintre victime au fost aranjate la picioarele cadavrului „într-o manieră feminină”.

În plus, trei dintre victime au fost tăiate în zona organelor de reproducere şi le-au fost scoase uterele. Principala suspectă, Lizzie Williams, nu putea să conceapă copii şi este posibil ca omorurile să fi reprezentat un act de răzbunare.

Există numeroase indicii care, luate separat, ar putea fi considerate lipsite de importanţă, dar care, grupate, ar constitui un motiv pentru ca cercetătorii să ia în considerare faptul că Jack Spintecătorul a fost , de fapt, femeie.

Lizzie Williams, născută Mary Elizabeth Ann Hughes, a fost fiica afaceristului irlandez Richard Hughes. Ea s-a măritat cu fizicianul John Williams în 1872, la vârsta de 22 de ani. Femeia a fost răpusă de cancer în 1912.





 


 

×
Subiecte în articol: criminal in serie femeie crime
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close