Antena 3 CNN Externe Cel puţin 10 morţi după prăbuşirea unei pasarele, în India. ”Situaţia este îngrozitoare!”

Cel puţin 10 morţi după prăbuşirea unei pasarele, în India. ”Situaţia este îngrozitoare!”

Cel puţin 10 morţi după prăbuşirea unei pasarele, în India. ”Situaţia este îngrozitoare!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Mar 2016   •   12:17

Cel puţin 10 persoane şi-au pierdut viaţa joi şi 150 se crede că au rămas blocate după ce o pasarelă aflată în construcţie s-a prăbuşit peste o şosea, în oraşul Calcutta, din estul Indiei, informează agenţiile internaţionale de presă, potrivit Agerpres.

Pompieri şi cetăţeni încearcă să-i scoată cu mâinile goale pe cei prinşi sub dărâmăturile structurii de metal şi ciment construită în apropierea unui cartier comercial.

În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea o mână însângerată ieşind de sub ceea ce părea a fi o traversă de mari dimensiuni. Oamenii încercau să ofere sticle cu apă supravieţuitorilor prinşi sub dărâmături.

'Situaţia este îngrozitoare. Până acum nimeni nu are habar câţi oameni sunt blocaţi', a declarat un ofiţer de poliţie sosit la faţa locului.

Un martor a declarat pentru Reuters că paramedicii încercau să elibereze oamenii dintr-un taxi care a fost zdrobit în urma prăbuşirii pasarelei. Structura se afla în construcţie din 2009, iar data finalizării lucrării fusese depăşită în mai multe rânduri.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close