Antena 3 CNN Externe Cel puţin 113 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. FOTO şi VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

Cel puţin 113 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. FOTO şi VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

Cel puţin 113 persoane au murit după prăbuşirea unui avion militar într-un cartier rezidenţial. FOTO şi VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI
Sursa foto: Foto: twitter.com/hashtag/IndonesianAirForce
30 Iun 2015   •   13:30
UPDATE 13.30  - Cel puţin 113 persoane au murit, după ce un avion militar de transport s-a prăbuşit peste un hotel din Indonezia, informează agenţiile de presă din întreaga lume, citând un înalt oficial militar. Bilanţul victimelor ar putea să crească, multe dintre victime fiind carbonizate printre dărămături.



Ştire iniţială 10.13
Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un avion militar indonezian s-a prăbuşit marţi într-o zonă rezidenţială din orașul Medan, în nordul insulei Sumatra (Indonezia) şi a fost cuprins de flăcări, a declarat un purtător de cuvânt al armatei, informează Reuters.

Potrivit unei surse militare, avionul s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială, peste un hotel și mai multe case.

Avionul de tip Hercules C-130 a fost distrus în urma prăbușirii în orașul Medan, a informat Metro TV, care a precizat că la bordul avionului s-ar fi aflat 12 membri ai echipajului şi 62 de pasageri, însă pentru moment informația nu a putut fi verificată.

'Potrivit ultimelor informaţii, ar fi murit 30 de persoane. Numărul victimelor ar putea fi mai mare" a declarat Hisar Turnip, un purtător de cuvânt al agenției indoneziene pentru operaţiuni de salvare. Nu se știe pentru moment câte dintre victime s-ar fi aflat în avion şi câte la sol.

Avionul s-a prăbuşit la câteva minute după ce a decolat de la o bază aeriană din orașul Medan cu destinaţia Natuna, o insulă vecină.

Potrivit mass-media din Indonezia, pilotul ar fi cerut să revină la bază din cauza unor probleme tehnice.

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit indonezia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close