Antena 3 CNN Externe Cel puţin doi morţi şi nouă răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri, în Franţa

Cel puţin doi morţi şi nouă răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri, în Franţa

Cel puţin doi morţi şi nouă răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri, în Franţa
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
28 Apr 2013   •   15:44
Update 15:45 - Un ultim bilanţ anunţa "doi adulţi decedaţi, un adult rănit grav şi (alte) nouă (persoane) rănite uşor", inclusiv copii, a căror vârstă nu a fost precizată, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al prefecturii.
Un bilanţ anterior anunţa doi morţi şi nouă răniţi.
Cauza "probabilă" a accidentului este o explozie provocată de gaze, a anunţat prefectura anterior.

-------------------

Prăbuşirea unui imobil la Reims, în estul Franţei, s-a soldat cu cel puţin doi morţi şi nouă răniţi, în urma unei explozii provocate probabil de gaze, potrivit unor surse concordante.
"Există două decese şi nouă răniţi", potrivit unui bilanţ, au declarat pompieri pentru AFP, în timp ce prefectura preciza drept cauză "probabilă" a accidentului o explozie provocată de gaze.
Victime se aflau în continuare sub dărâmăturile acestui imobil de patru etaje, potrivit unui fotograf AFP de la faţa locului, care citează echipe de intervenţie.
Numeroşi pompieri depuneau eforturi, în continuare, să găsească victime sub dărâmăturile imobilului de patru etaje, potrivit unui fotograf AFP de la faţa locului, care citează echipe de intervenţie.
Pompierii au anunţat că au trimis 80 de salvatori la accident.
Prăbuşirea s-a produs la extremitatea unui bloc de locuinţe aparţinând municipalităţii, cu o lungime de aproximativ 50 de metri.
O parte a imobilului, în care se aflau aproximativ zece apartamente, s-a prăbuşit complet, a constatat un corespondent AFP.
Acest tip de imobil este cel mai vechi în acest cartier popular aflată în plină modernizare.
 

×
Subiecte în articol: prabusire morti raniti cladire Franta gaze
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close