Antena 3 CNN Externe Cel puţin şapte morţi, după ce o persoană a deschis focul pe o stradă din Bratislava (VIDEO)

Cel puţin şapte morţi, după ce o persoană a deschis focul pe o stradă din Bratislava (VIDEO)

Cel puţin şapte morţi, după ce o persoană a deschis focul pe o stradă din Bratislava (VIDEO)
Sursa foto: Foto: hnonline.sk
30 Aug 2010   •   13:07

Masacru în capitala Slovaciei. Cel puţin şapte oameni au murit şi alţi 13 au fost răniţi, după ce o persoană a deschis focul pe o stradă din Bratislava. Incidentul s-a petrecut într-un cartier din vestul oraşului, au anunţat serviciile de urgenţă slovace citate de AFP. Se pare că printre răniţi se afla şi un copil de trei ani.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă a anunţat şase morţi şi 14 răniţi. "În incidentul armat care a avut loc la ora 10.00 (11.00, ora României), 20 de persoane au fost rănite, iar şase dintre acestea au murit din cauza rănilor suferite", a declarat Dominika Sulkova, purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă. "Alte 14 persoane, între care un copil de trei ani, au fost spitalizate", a adăugat oficialul citat.

Zona în care a avut loc tragedia, cartierul Devinska Nova Ves, este în prezent înconjurată de politişti. Martorii spun că bărbatul a tras la întâmplare în trecători şi în cei care ies la geamurile locuinţelor, după care s-ar fi sinucis. Poliţia i-a sfătuit pe oameni să nu iasă din case şi să nu se apropie de geamuri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: morti raniti atac armat
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close