Antena 3 CNN Externe Cel puțin 100 de prizonieri au evadat în timpul uraganului IRMA: ”Există o amenințare serioasă la adresa legii și ordinii”

Cel puțin 100 de prizonieri au evadat în timpul uraganului IRMA: ”Există o amenințare serioasă la adresa legii și ordinii”

Cel puțin 100 de prizonieri au evadat în timpul uraganului IRMA: ”Există o amenințare serioasă la adresa legii și ordinii”
12 Sep 2017   •   22:07

Cel puțin  100 de prizonieri au evadat, în timp ce uraganul Irma lovea Insulele Virgine Britanice. De altfel, reprezentantul acestui teritoriu britanic a afirmat că există o amenințare serioasă la adresa legii și ordinii”.

Mai mulți militari britanici sunt trimiși în aceste insule din Caraibe pentru a asigura securitatea, după ce peste 100 de deținuți au evadat de la o închisoare în timpul uraganului Irma. Aproximativ 40 dintre aceștia sunt considerați periculoși, existând astfel de temeri că securitatea pe insula devastată de uraganul Irma este în pericol.

Potrivit Libertatea.ro, ministrul britanic de externe Boris Johnson se află în drum spre Caraibe, pentru a vizita zonele devastate de urgan, după ce Marea Britanie a fost criticată că a răspuns „prea încet” în urma acestui fenomen extrem.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close