Antena 3 CNN Externe Ceremonia de numire în funcţie a lui Barack Obama, profitabilă pentru hotelieri

Ceremonia de numire în funcţie a lui Barack Obama, profitabilă pentru hotelieri

Ceremonia de numire în funcţie a lui Barack Obama, profitabilă pentru hotelieri
24 Noi 2008   •   23:43

În jurul datei de 20 noiembrie, preţul camerelor de hotel din Washington vor creşte considerabil. La acea dată va avea loc ceremonia de numire în funcţie a lui Barack Obama, noul preşedinte ales al SUA.
Erich Hosbach, directorul hotelului Mandarin Oriental, din capitala americană, a declarat, potrivit Mediafax: "Apartamentul nostru prezidenţial este închiriat pentru suma de 10.000 de dolari pe noapte". Toate cele 400 de camere ale hotelului au fost rezervate chiar înainte de victoria candidatului democrat.
Pentru cei mai înstariţi, hotelul oferă şi un pachet de lux propus la preţul de 200.900 de dolari pentru patru nopţi. În pachet sunt incluse o maşină Maserati cu şofer şi şampanie, ţinute Ralph Lauren, bilete pentru deflare şi balul prezidenţial şi o donaţie de 10.000 de dolari pentru activităţile lui Michelle Obama, viitoarea Primă Doamnă.
Adrian Fenty, primarul Washingtonului, a venit în întimpinarea cererii mari de cazare. În perioada investiturii, proprietarii nu vor mai avea nevoie de o autorizaţie pentru a-şi închiria locuinţa.
La ceremonia de inaugurare a preşediinţiei lui Barack Obama sunt aşteptaţi patru milioane de americani. Pe 20 ianuarie 2009, 5.000 de membri ai armatei şi 4.000 de ofiţeri de poliţie din întreaga ţară se vor alătura echipele de securitate, intervenţie şi logistică pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close