Antena 3 CNN Externe Doi atleți slovaci s-au logodit la Campionatele Mondiale de atletism

Doi atleți slovaci s-au logodit la Campionatele Mondiale de atletism

Hana Burzalova şi Dominik Cerny, doi atleți slovaci s-au logodit la Campionatele Mondiale de atletism după o cerere în căsătorie pe linia de sosire.

Doi atleți slovaci s-au logodit la Campionatele Mondiale de atletism
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    24 Aug 2023   •   17:01

Cu toate că Hana Burzalova nu a câștigat o medalie după ce a terminat pe locul 28 în proba de 35 de kilometri marș la Campionatele Mondiale de atletism, dar slovaca s-a bucurat de o zi memorabilă după ce coechipierul Dominik Cerny a cerut-o în căsătorie la linia de sosire.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cerny, care a terminat pe locul 19, în ciuda unui timp record personal în cursa masculină, a îngenuncheat cu un inel de logodnă chiar în momentul în care Burzalova se apropia de linia de sosire.

@eurosport Slovakia's Dominik Černý proposed to Hana Burzalova after they'd finished their 35km race walks at the World Championships ❤️? #proposal #worldchamps #couplesthatwalktogetherstaytogether ♬ original sound - Eurosport

Burzalova, vizibil surprinsă când a trecut linia de sosire, a fost copleșită de emoție înainte de a spune da, în timp ce Cerny a ridicat pumnul în semn de sărbătoare înainte de a se ridica în picioare în aplauzele asistenței.

Burzalova a avut totuși prezența de spirit ca la trecerea liniei de sosire să își oprească cronometrul pentru a consemna cel mai bun timp al ei din acest sezon, înainte de a spune da.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close