Antena 3 CNN Externe Cerul dimineţii a fost cuprins de flăcări! Un gazoduct principal a EXPLODAT în Mississippi

Cerul dimineţii a fost cuprins de flăcări! Un gazoduct principal a EXPLODAT în Mississippi

Cerul dimineţii a fost cuprins de flăcări! Un gazoduct principal a EXPLODAT în Mississippi
14 Ian 2015   •   16:46

O conductă de gaze naturale a explodat în această dimineaţă la rezervorul Ross Barnett din Mississippi, provocând un incendiu de proporţii, transmite presa americană.
Deocamdată, nu există informaţii referitoare la eventualele victime.


Explozia puternică s-a produs la ora locală 6:15 am, în oraşul Brandon din Rankin County, Mississippi, a declarat şeriful din localitate, citat de canalul 16 WAPT News.
Postul de televiziune transmite că un nor mare de fum era vizibil pe radarele meteo locale, iar flăcările înalte s-au ridicat la cer timp de aproape două ore.

Gazoductul aparţine companiei Gulf South Pipeline şi transportă gazul natural între câteva state americane, cum ar fi Texas, Louisiana, Alabama, Mississippi şi Florida.

Potrivit autorităţilor, echipele speciale de intervenţie au reuşit să întrerupă alimentarea cu gaz şi să limiteze proporţiile dezastrului.

"Acum se aşteaptă epuizarea totală a cantităţii de gaz din conductă pentru a se putea lichida în totalitate incendiul", a declarat Beth Miller, un reprezentant al autorităţilor locale, citat de sursa menţionată.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close