Antena 3 CNN Externe Tânără mămică, actriţă în filme pentru adulţi, ucisă, congelată şi apoi aruncată în patru saci negri pe câmp, în Italia

Tânără mămică, actriţă în filme pentru adulţi, ucisă, congelată şi apoi aruncată în patru saci negri pe câmp, în Italia

O tânără mămică în vârstă de 26 de ani, actriţă în filme pentru adulţi, a fost ucisă, congelată şi apoi aruncată în patru saci negri pe câmp, în zona comunei Borno din provincia Brescia, Italia.

Tânără mămică, actriţă în filme pentru adulţi, ucisă, congelată şi apoi aruncată în patru saci negri pe câmp, în Italia
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2022   •   20:45

Charlotte Angie, pe numele ei real Carol Maltesi, avea 26 de ani când a murit ucisă de un fost iubit, în timpul unui joc erotic, potrivit declaraţiei suspectului dată în faţa anchetatorilor italieni după ce a fost arestat pentru crimă.

Totul s-ar fi petrecut în cursul lunii ianuarie 2022, atunci când Carol Maltesi s-a întâlnit cu Davide Fontana, un bărbat în vârstă de 43 de ani cu care aceasta fusese într-o relaţie.

Bărbatul, angajat al unei bănci, ar fi ucis-o pe tânăra mămică în timpul unui joc erotic, după ce ar fi lovit-o cu un ciocan. Bărbatul a povestit pentru anchetatorii italieni că, după ce şi-a dat seama că a omorât-o pe tânără, a băgat-o într-un congelator.

Charlotte Angie a dispărut în cursul lunii ianuarie, iar de atunci familia şi prietenii au lansat apeluri pe reţelele sociale pentru a o găsi, în timp ce poliţiştii au dat-o în urmărire.

Totul a ieşit la iveală pe 20 martie 2022, atunci când un trecător a descoperit patru saci negri în care a descoperit bucăţi din trupul unei femei. Acesta a sunat imediat la Poliţie, iar cercetările făcute ulterior au stabilit că femeia ucisă era Carol Maltesi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânăra mămică ucisă şi aruncată pe câmp, recunoscută după tatuajele de pe corp

Anchetatorii au cerut ajutorul prietenilor şi rudelor tinerei şi au descoperit astfel că femeia ucisă este chiar tânăra dată dispărută. În baza tatuajelor de pe corp, femeia a fost recunoscută.

Ulterior, după numai câteva zile, principalul suspect, fostul iubit al tinerei, a fost reţinut şi a recunoscut totul în faţa carabinierilor.

Acesta a povestit că, în timpul unui joc erotic a ucis-o pe Carol, apoi i-a congelat trupul pentru că s-a speriat şi a pus la cale un plan pentru a scăpa de cadavru.

Astfel, după multe săptămâni, el a tranşat trupul tinerei, l-a pus în patru saci negri pe care apoi i-a aruncat pe un câmp din zona localităţii Borno, provincia Brescia.

Totuşi, poliţiştii şi procurorii italieni au anunţat că versiunea oferită de suspect este în continuare verificată.

Charlotte Angie, vedetă în filme pentru adulţi

Potrivit presei din Italia, Carol Maltesi folosea pseudonimul Charlotte Angie pentru activitatea ei în filmele pentru adulţi, dar şi pe platforma OnlyFans.

Vânzătoare într-un magazin din Milano, Carol s-a hotărât, în timpul pandemiei, să devină actriţă în industria filmelor pentru adulţi.

Mai mult, ea ar fi trebuit să participe, între 11 şi 13 martie, la un festival erotic organizat într-un club din Milano, însă nu a mai apărut, notează ilgiornale.it.

Potrivit prietenilor, tânăra ar fi anunţat că vrea să se mute în Praga, Cehia şi să înceapă o nouă viaţă.

×
Subiecte în articol: Italia brescia
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close