Antena 3 CNN Externe Chelneriță, umilită de o familie, în SUA. Oamenii i-au scris injurii pe bon

Chelneriță, umilită de o familie, în SUA. Oamenii i-au scris injurii pe bon

O tânără chelneriță a povestit cum a fost umilită de o familie, în SUA. Oamenii au făcut-o să plângă, după ce i-au scris injurii pe bon și nu i-au lăsat bacșiș.

Chelneriță, umilită de o familie, în SUA. Oamenii i-au scris injurii pe bon
Sursa foto: Colaj: TikTok/keylamxo
de Cerasela Stafie    |    19 Oct 2021   •   13:49

Întreaga poveste a fost publicată pe contul de Tik Tok al angajatei. Tânăra a povestit că a izbucnit în lacrimi, după ce a văzut comportamentul oamenilor și nu a primit nici bacșiș.

Chelnerița o cunoștea pe una dintre fetele de la masă, fuseseră colege de liceu: „fata asta cu care am fost în liceu a venit cu familia ei pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui ei. Mama ei ne-a spus: “Adu-ne Don Julio (tequila), bem bine astăzi”. Le-am adus shot-urile, care costau 18 dolari și au comandat 25”.

„Au comandat și multă mâncare - erau cinci adulți și un copil. Când mama a cerut nota de plată, a zis: “Dacă mi-ai fi spus că era asa mare nota, poate ai fi primit bacșiș,” a povestit ea.

totul a costat peste 600 de dolari. Tânăra a menționat că jobul ei nu este să contorizeze cât consumă clienții. Aceasta a mai adăugat că femeia respectivă nu ar trebui să mănânce în oraș, dacă nu își permite acest lucru.

@keylamxo Reply to @ashley.reyanne she asked her daughter alyssa to lend her $$ ?? in front of me #hootersgirl #customerservice #fyp #brokebitch ♬ original sound - keylamxo

În cele din urmă, familia a achitat consumația, dar fără să lase bacșiș. În schimb, a scris înjurături pe bonul fiscal.

Chelnerița, de 21 de ani, a mai relatat și că, înainte de plecare, una dintre femei a împrăștiat pe masă conținutul unei sticle de ketchup și a vărsat toate paharele.

„Nu mi-a lăsat niciun bacșiș, de asta am plâns”, a spus Mia. Aceasta a publicat și imagini ale mesajelor pe cale i le-au transmis respectivii clienți.

 

×
Subiecte în articol: chelnerita umilinta injuraturi bon fiscal
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close