Antena 3 CNN Externe A mâncat prea mult și a primit interdicție într-un restaurant din China

A mâncat prea mult și a primit interdicție într-un restaurant din China

Un vlogger chinez a primit interdicție să mai intre într-un restaurant pe motiv că a mâncat prea mult.

A mâncat prea mult și a primit interdicție într-un restaurant din China
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    18 Noi 2021   •   22:35

Bărbatul, cunoscut doar ca domnul Kang, a declarat pentru Hunan TV că a primit interdicție la Bufetul Handadi Seafood BBQ din orașul Changsha, după o serie de excese.

El a mâncat 1,5 kg de picioare de porc în timpul primei vizite și 3,5 până la 4 kg de creveți la o altă vizită, a spus el.

Domnul Kang a spus că restaurantul este „discriminatoriu” împotriva oamenilor care pot mânca mult.

„Pot să mănânc mult – ce vină am?” a spus el, adăugând că nu a irosit nimic din mâncare.

Dar proprietarul restaurantului i-a spus aceluiași reporter că domnul Kang îl falimenta. „De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani”, a spus el.

„Chiar și atunci când bea lapte de soia, poate bea 20 sau 30 de sticle. Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă. Iar la creveți, de obicei oamenii folosesc clești pentru a-i lua, însă el folosește un platou ca să-i ia pe toți.” 

El a adăugat că interzice toate liveurile de la restaurant.

Povestea este virală pe rețelele sociale din China și a strâns peste 250 de milioane de vizualizări pe Weibo, iar părerile sunt împărțite.

Unii au spus că restaurantul nu ar trebui să fie un restaurant all-you-can-eat dacă nu își permite asta, în timp ce altora le-a părut rău pentru proprietarul restaurantului.

Anul trecut, guvernul chinez a început o campanie împotriva influencerilor culinari, iar astfel de clipuri video ar putea fi interzise în întreaga țară.

Acest lucru s-a întâmplat după ce președintele Xi Jinping le-a cerut oamenilor „să lupte împotriva risipei de mâncare”, în contextul îngrijorărilor privind o criză alimentară, potrivit BBC.

×
Subiecte în articol: China restaurant interdictie vlogger
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close