Antena 3 CNN Externe Chinez tăiat în jumătate de un camion, proprietarul unui magazin inedit (VIDEO)

Chinez tăiat în jumătate de un camion, proprietarul unui magazin inedit (VIDEO)

Chinez tăiat în jumătate de un camion, proprietarul unui magazin inedit (VIDEO)
Sursa foto: chinez
17 Noi 2009   •   23:14

Extraordinara dorinţă de viaţă a unui chinez şochează lumea medicală. În urmă cu 15 ani, bărbatul a fost pur şi simplu tăiat în două de un camion. Chinezul nu s-a lăsat pradă disperării, ci a învăţat să trăiască numai cu o jumătate de corp. Iar de curând, s-a lansat în afaceri.

În 1995, trecătorii l-au găsit pe tânărul chinez în mijlocul străzii, într-o baltă de sânge. Avea corpul tăiat în două, dar nu îşi pierduse cunoştinţa. Ba chiar încerca să se mişte. Nimeni nu a crezut că va supravieţui. Doctorii credeau că, şi dacă ar fi trăit, ar fi fost condamnat la o viaţă cruntă, de durere şi neputinţă. Bărbatul a contrazis aşteptările tuturor.

Măsoară numai 80 de centimetri, însă dorinţa lui de viaţă a uluit pe toată lumea. La aproape 15 ani de la accident, chinezul este în stare să se descurce aproape singur. După nenumărate luni de exerciţii pentru braţe, a reuşit să se spele pe dinţi şi pe faţă. Apoi a învăţat să folosească un scaun cu rotile.

În cele din urmă, doctorii i-au construit un dispozitiv special, un fel de proteze pentru picioare cu ajutorul cărora merge aproape normal. Acum, la 37 de ani, chinezul a demonstrat că are şi fler în afaceri. Şi-a deschis un magazin a cărui nume este inspirat din drama lui: "Magazinul jumătate de om, jumătate de preţ".



Observator

×
Subiecte în articol: chinez camion
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close