Antena 3 CNN Externe Chipul acesta a schimbat viaţa a milioane de femei. Povestea ei scrie în fiecare zi destinele tinerelor

Chipul acesta a schimbat viaţa a milioane de femei. Povestea ei scrie în fiecare zi destinele tinerelor

Chipul acesta a schimbat viaţa a milioane de femei. Povestea ei scrie în fiecare zi destinele tinerelor
de O.P.    |    13 Apr 2012   •   07:10

Un lucru înrădăcinat în societatea contemporană este tiparul. Dacă nu eşti "croit" după proporţiile ideale, dacă nu te îmbraci în trend, dacă nu foloseşti cuvinte la modă sau dacă nu eşti echipat cu cele mai tari gadgeturi, rişti să fii privit ca un ciudat.

Însă ne vom opri asupra unui aspect care a generat moartea a sute de mii de tinere, care din dorinţa de a avea un corp perfect s-au înfometat, au ţinut cure de slăbire chinuitoare, sau au apelat la chirurgia estetică pentru a intra în tiparul 90-60-90.

Sunt din ce în ce mai rare femeile care pot spune sus şi tare că sunt mândre de modul în care arată, că iubesc fiecare vergetură sau imperfecţiune a pielii şi că s-au acomodat cu faptul că nu sunt perfecte.

Cadenza este o tânără care se iubeşte aşa cum este, care a acceptat faptul că este plinuţă, iar atunci când se priveşte în oglindă nu închide ochii sau nu se simte ruşinată. Pe blogul ei postează poze artistice cu ea în diferite ipostaze şi nu îi este ruşine să se fotografieze dezbrăcată, asta chiar dacă înseamnă să arate tuturor cum este de fapt trupul ei.

Acest blog este o sursă de inspiraţie pentru milioane de femei care se simt străine de trupul lor, care vor mereu să schimbe ceva la ele sau care vor să slăbească pentru a intra în tipare...





×
Subiecte în articol: blog anorexie infometare
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close