Antena 3 CNN Externe Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, a fost găsit mort după cutremurul din Turcia

Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, a fost găsit mort după cutremurul din Turcia

Trupul fostului fotbalist Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături, în urma cutremurului din Turcia. Fosta extremă a lui Chelsea și Newcastle United avea 31 de ani, iar acum juca pentru Hatayspor din Antakya, potrivit Sky News.

Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, a fost găsit mort după cutremurul din Turcia
de Alexandra Dima    |    18 Feb 2023   •   10:58

Jucătorul ghanez fusese identificat greșit și anunțat în mod eronat că a fost spitalizat săptămâna trecută, în urma cutremurului care a ucis peste 45.000 de persoane în Turcia și Siria.

Agentul lui Atsu, Nana Sechere, a scris pe Twitter: „Cu inima împietrită trebuie să anunț tuturor că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi.. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin. Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, să respectați cu toții intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile”, a spus agentul

Atsu a petrecut opt ani semnând pentru cluburi din Premier League, printre care Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle.

El a fost semnat de Chelsea în 2013 înainte de a fi trimis sub formă de împrumut la clubul olandez Vitesse.

Extrema a mai jucat pentru Everton, Bournemouth și Newcastle în timpul împrumuturilor de pe Stamford Bridge. Atsu și-a încheiat cariera în Premier League după ce a jucat 121 de meciuri.

El s-a mutat în Turcia în septembrie anul trecut, semnând cu Hatayspor din Antakya, având un contract pe un an.

Agentul lui Atsu din Turcia, Murat Uzunmehmet, a declarat reporterilor că jucătorul a fost găsit sub dărâmăturile casei sale din sudul Turciei.

El a spus: „Corpul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. În prezent, mai multe obiecte sunt încă scoase. A fost găsit și telefonul său”.

Atsu a jucat de 65 de ori pentru Ghana și a marcat de nouă ori. El a reprezentat națiunea vest-africană la Cupa Mondială din 2014 și a fost desemnat jucătorul turneului la Cupa Africii pe Națiuni din 2015, la care Ghana a fost finalistă.

Atsu s-a mutat pentru prima dată în Portugalia la vârsta de 17 ani pentru a se dedica fotbalului, semnând pentru Porto în același an.

Christian Atsu era căsătorit cu Marie-Claire Rupio Atsu și aveau trei copii.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close