Antena 3 CNN Externe O mamă regretă că nu și-a vaccinat familia împotriva COVID, după ce virusul i-a răpus fiul: ”Nu este o farsă, totul este real!”

O mamă regretă că nu și-a vaccinat familia împotriva COVID, după ce virusul i-a răpus fiul: ”Nu este o farsă, totul este real!”

După ce și-a pierdut fiul, în vârstă de 28 de ani, din cauza coronavirusului, o femeie din Alabama spune că regretă că familia ei nu s-a vaccinat împotriva SARS CoV-2.

O mamă regretă că nu și-a vaccinat familia împotriva COVID, după ce virusul i-a răpus fiul: ”Nu este o farsă, totul este real!”
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    03 Aug 2021   •   12:32

Christy Carpenter a declarat că membrii familiei ei nu s-au vaccinat de teama efectelor adverse și din cauza faptului că vaccinul a ieșit pe piață într-un interval atât de scurt, nefiind testat îndeajuns.

”A fost nevoie de ani întregi pentru a crea alte vaccinuri, însă cel pentru coronavirus a apărut mult prea repede!”, a povestit femeia. ”A fost nevoie să îmi văd fiul murind și să suport chiar eu efectele COVID pentru a-mi da seama câtă nevoie aveam de acest vaccin. Nu ne-am vaccinat când am avut oportunitatea și regret acest lucru atât de mult!” a mai spus ea. 

Fiul său, Curt Carpenter, a fost internat în martie 2021, după ce a fost infectat cu coronavirus. Medicii l-au pus pe ventilator după ce a dezvoltat pneumonie. Mama lui povestește că tânărul era perfect sănătos înainte să contracteze virusul și credea că toată această pandemie este doar ”o farsă”. Femeia povestește că ultimele lui cuvinte au fost: ”Aceasta nu este o farsă, totul este real!”.

Din ce în ce mai mulți oameni regretă faptul că nu s-au vaccinat după ce au fost internați din cauza coronavirusului sau au pierdut o persoană dragă din cauza acestuia, scrie Insider.

Alabama are cea mai scăzută rată de vaccinare din toate statele americane, cu aproximativ 34% din populație complet vaccinată.

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus alabama
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close