Antena 3 Externe CIA a pus la dispoziţia unor politicieni americani poze şocante cu Bin Laden mort

CIA a pus la dispoziţia unor politicieni americani poze şocante cu Bin Laden mort

de Antena3.ro    |    12 Mai 2011   •   11:30
CIA a pus la dispoziţia unor politicieni americani poze şocante cu Bin Laden mort
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images

Senatorul american republican Jim Inhofe a declarat că a văzut fotografii cu Osama bin Laden mort şi că nu există nici un dubiu referitor la identitatea celui din fotografii, relatează Herald Sun.

"Da, sunt într-adevăr oribile, deoarece au fost făcute exact după incident. [...] Nici nu am putut să îmi dau seama dacă glonţul a intrat prin ureche şi a ieşit prin orbita oculară sau invers, deoarece o mare parte din creier era ieşit din cavitate. Dar ce am văzut clar a fost că într-adevăr era el, nu există nici o îndoială asupra acestui fapt", a precizat politicianul.

Pozele, puse la dispoziţie de CIA, nu au fost făcute publice până acum, deoarece preşedintele american Barack Obama a afirma că sunt mult prea dure şi macabre. În plus, Casa Albă şi-a exprimat îngrijorarea că facerea publică a acestora ar putea încinge spiritele din Orientul Mijlociu şi ar puta fi folosite ca şi unealtă de propagandă împotriva Statelor Unite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close