Antena 3 CNN Externe CIA pune sub lupă conduita lui David Petraeus

CIA pune sub lupă conduita lui David Petraeus

CIA pune sub lupă conduita lui David Petraeus
16 Noi 2012   •   13:44

CIA a deshis o investigaţie cu "caracter de tatonare, de probă", care vizează conduita fostului director al Agenţiei, David Petraeus, cel care a demisionat din funcţie săptămâna trecută, după ce a recunoscut o relaţie extraconjugală.

Purtătorul de cuvânt al CIA, Preston Golson, spune că investigaţia "nu presupune, în mod special, o consecinţă imediată".

Membrii Congresului american i-au interogat, joi, pe reprezentanţii CIA şi FBI, cu privire la acest scandal, în cadrul unei întruniri ce trebuia să elucideze auspiciile atacului din 11 septembrie, asupra consulatului din Benghazi, Libia.

Biografa şi amanta generalului, Paula Broadwell, era în posesia unor informaţii clasificate, aparent pentru lucrarea referitoare la cariera lui Petraeus.

FBI a început o anchetă care o vizează pe Broadwell, fost ofiţer al armatei americane şi suspendat-o din toate poziţiile oficiale.

David Petraeus este aşteptat astăzi, să depună mărturie în faţa Congresului, referitoare la evenimentele tragice din Benghazi.

×
Subiecte în articol: CIA FBI Benghazi
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close