Antena 3 CNN Externe Cinci cadavre carbonizate au fost găsite într-o bancă incendiată în timpul protestelor din Maroc

Cinci cadavre carbonizate au fost găsite într-o bancă incendiată în timpul protestelor din Maroc

Cinci cadavre carbonizate au fost găsite într-o bancă incendiată în timpul protestelor din Maroc
Sursa foto: Foto: overoll.com
21 Feb 2011   •   18:20

Cinci cadavre carbonizate au fost descoperite într-o bancă din oraşul marocan Al Hoceima. Instituţia a fost incendiată în timpul protestelor de pe parcursul weekend-ului, a declarat ministru de interne Taib Cherkaoui, citat de AFP.

Ministrul a mai declarat că alţe 128 de persoane, incluzând 115 membrii ai forţelor de ordine, au fost rănite în timpul unor incidente izolate, care au apărut pe parcursul unor proteste, în general paşnice, în Maroc.

Incendiul din Al Hoceima este investigat de către autorităţi, acesta fiind cel mai grav incident din timpul protestelor. Totul a început după ce un grup de protestatari a incendiat mai multe maşini şi au fost atacate forţele de ordine cu pietre.

120 de persoane au fost arestate în urma incidentului. Foarte mulţi dintre cei reţinuţi au fost minori, fiind deja eliberaţi.

Protestele din Maroc sunt o reacţie a poporului marocan la mişcările populare care au acaparat lumea arabă. Marocanii cer schimbarea, reforma politică, o constituţie democratică şi limitarea puterilor regelui Mohamed al VI-lea.

×
Subiecte în articol: cadavre maroc proteste
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close