Antena 3 CNN Externe Cine este bărbatul care candidează împotriva Angelei Merkel pentru şefia partidului condus de cancelarul german

Cine este bărbatul care candidează împotriva Angelei Merkel pentru şefia partidului condus de cancelarul german

Cine este bărbatul care candidează împotriva Angelei Merkel pentru şefia partidului condus de cancelarul german
03 Oct 2018   •   18:25

Un influent om de afaceri, Andreas Ritzenhoff, a anunţat miercuri că va candida împotriva cancelarului Angela Merkel, în decembrie, pentru postul de preşedinte al partidului de centru-dreapta Uniunea Creştin-Democrată.

"Mi se pare necesar în mod urgent ca formaţiunea CDU să formuleze noi obiective politice care pe termen scurt să conducă la o schimbare notabilă de direcţie", a declarat Andreas Ritzenhoff, un antreprenor în vârstă de 61 de ani, într-un interviu acordat grupului media Funke.

"Sunt preocupat de ceea ce se întâmplă în Germania, în Europa şi în spaţiul occidental. Observ ameninţări la adresa economiei, a bunăstării, securităţii, asupra libertăţii, culturii, asupra spiritului popoarelor noastre. Obiectivul trebuie să fie o nouă ascensiune a societăţii occidentale de tip liberal", a subliniat Andreas Ritzenhoff, proprietarul unei companii de aluminiu, potrivit site-ului revistei Focus.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Angela Merkel
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close