Antena 3 CNN Externe Cine este Donald Trump, conform primei soții. Detalii inedite despre președintele ales al Statelor Unite

Cine este Donald Trump, conform primei soții. Detalii inedite despre președintele ales al Statelor Unite

Cine este Donald Trump, conform primei soții. Detalii inedite despre președintele ales al Statelor Unite
Sursa foto: Foto: Facebook / Donald J. Trump
15 Noi 2016   •   10:05

În timp ce toată lumea construiește scenarii referitoare la cum va fi Donald Trump ca președinte, Ivana Trump a făcut câteva dezvăluiri și previziuni bazate pe experiența ei din viața reală cu Donald Trump.

Prima soție a președintelui ales Donald Trump, a dat un interviu pentru publicația New York Post, în care explică mai multe elemente despre republicanul ajuns președinte.

Astfel, Ivana Trump susține că, cel mai probabil, Donald Trump va continua să circule cu avionul personal, poreclit “Trump Force One” (referință la aeronava prezidențială oficială, denumită Air Force One, n.r.).

Conform unui documentar Discovery, avionul lui Trump, un Boeing 757, valorează aproximativ 100 de milioane de dolari.

“Probabil că va circula cu avionul personal. Este foarte fericit cu avionul lui”, a explicat Ivana Trump.

De asemenea, Ivana Trump a adăugat că președintele-ales va avea, probabil, o problemă când va trebui să părăsească penthouse-ul de la etajul 66 dn Trump Tower, New York.

Se pare că acesta s-a atașat, în timp, de stâlpii de marmură, candelabrele de cristal, picturile gigantice, statuetele și fântâna interioară.

De altfel, Ivana Trump a declarat, mai în glumă, mai în serios, că reședința din New York a lui Trump este mult mai spectaculoasă.

“Donald este ca un vin franțuzesc. Nu îi place să fie mutat și deplasat”, a explicat Ivana Trump.

În plus, la fel ca Margaret Thatcher și alte personalități istorice, Donald Trump nu doarme mai mult de trei ore pe noapte, susține Ivana Trump.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump presedinte Casa Alba avion
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close