Antena 3 CNN Externe Cine l-a omorât pe Tupac. Ce s-a întâmplat cu arma care l-a ucis pe raper

Cine l-a omorât pe Tupac. Ce s-a întâmplat cu arma care l-a ucis pe raper

Cine l-a omorât pe Tupac. Ce s-a întâmplat cu arma care l-a ucis pe raper
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Dec 2017   •   09:16

Celebrul raper Tupac Shakur a fost împușcat în Las Vegas, într-un atac comis dintr-o mașină în 1996, de persoane necunoscute până astăzi.

La începutul acestei luni, fanii au aflat că poliția ar fi reușit să dea de urma pistolului cu care a fost ucis muzicianul. Potrivit Daily Mail, care citează TMZ, arma, un Glock de calibru 40, ar fi fost găsită într-o curte din Compton, California, în 1998.

După ce a efctuat verificări, poliția din Los Angeles a constatat că arma se potrivea cu cea a crimei, astfel că a transferat cazul în Las Vegas, pentru teste mai amănunțite.

Mult timp s-a crezut că acest pistol a fost pierdut, însă duminică, s-a constatat că arma crimei a fost de fapt distrusă în Las Vegas, pentru că așa au vrut polițiștii de acolo. Arma de care se vorbea acum nu a fost folosită la împușcarea lui Tupac.

În documentarul ”Who Killed Tupac?” s-a speculat faptul că poliția și procurorii nu au vrut să investigheze cazul așa cum ar fi trebuit, de teamă să nu se transforme într-un razboi de stradă între bandele de gangsta-rap.

Tupac a fost împușcat mortal pe 7 septembrie 1996, în timp ce se afla într-o mașină în Las Vegas. Mai multe persoane au fost implicate în acest caz, inclusiv rivalul sau din rap, Notorious BIG.

×
Subiecte în articol: crima ucis arma
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close