Antena 3 CNN Externe Cine sunt cei doi jurnalişti ucişi în timpul unei transmisiuni live - FOTO

Cine sunt cei doi jurnalişti ucişi în timpul unei transmisiuni live - FOTO

Cine sunt cei doi jurnalişti ucişi în timpul unei transmisiuni live - FOTO
26 Aug 2015   •   16:40

Doi jurnalişti TV din Statele Unite ale Americii au fost împuşcaţi mortal în timpul unei relatări LIVE, a anunţat postul de televiziune la care erau angajaţi.

Reporterul Alison Parker, în vârstă de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, în vârstă de 27 de ani, de la WDBJ7 TV, au fost ucişi în timpul unui interviu realizat la un mare centru comcercial.

După momentele şocante surprinse live, directorul general al WDBJ a apărut pe post şi le-a transmis telespectatorilor: "Am foarte, foarte trista datorie să anunţ că Alison şi Adam au murit în această dimineaţa".

Contul de Twitter al staţiei a postat de asemenea un mesaj emoţionant: "Vă iubim, Alison şi Adam".

Alison Parker a crescut în oraşul din care este televiziune şi este un fost stagiar al WDBJ7. Absolventă a Universităţii James Madison, ea a lucrat şi la WCTI NewsChannel 12 în Jacksonville, conform biografiei postate pe site.

De partea cealaltă, Adam Ward a absolvit liceul Salem High School şi Universitatea Virginia Tech, a anunţat televiziunea. 

Un utilizator a postat pe Twitter un alt mesaj emoţionant: "Aşa trebuie să ni-i amintim pe Alison şi Adam, nu din imaginile şocante de azi".










×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close