Antena 3 CNN Externe Cine sunt victimele atacului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie

Cine sunt victimele atacului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie

Cine sunt victimele atacului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie
03 Oct 2017   •   16:00

Presa americană a început să ofere primele detalii despre victimele atentatului de la Las Vegas, soldat cu cel puţin 59 de morţi şi peste 500 de răniţi.

Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie, printre victimele atentatului de la Las Vegas

Charleston H., 34 de ani, un ofiţer de poliţie din Las Vegas, aflat în afara serviciului, ce antrena o echipă de fotbal american în timpul liber, a fost împuşcat mortal în timp ce asista la concert, potrivit cotidianului Las Vegas Review Journal, care citează prietenii victimei.

Sonny M., un asistent medical a fost împuşcat moral în spate după ce şi-a salvat soţia, relatează cotidianul The Tennessean.

Sandy C., o profesoară din Manhattan Beach, California, şi-a pierdut viaţa după ce a fost împuşcată în spate. Reprezentanţii şcolii unde lucrau au declarat că ea era "absolut adorată de studenţi şi de colegi", informează BBC News online.

Chris R., 28 de ani, era un veteran militar care revenise recent din Afganistan. "A mers la război şi s-a întors fără să fie rănit, iar apoi merge la un concert şi moare", a declarat mama sa pentru postul NBC4.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Las Vegas atac Politie victime
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close