Antena 3 CNN Externe Cioloş, întrebat la audieri dacă susţine campania "Vegetarieni pentru o zi" a lui Paul McCartney (VIDEO)

Cioloş, întrebat la audieri dacă susţine campania "Vegetarieni pentru o zi" a lui Paul McCartney (VIDEO)

Cioloş, întrebat la audieri dacă susţine campania "Vegetarieni pentru o zi" a lui Paul McCartney (VIDEO)
Sursa foto: ciolos
15 Ian 2010   •   15:53

Moment amuzant în timpul audierilor lui Dacian Cioloş de câtre Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Eurodeputatul irlandez Mairead McGuinness l-a întrebat pe Dacian Cioloş dacă este fan Beatles, şi, în special paul McCartney.

Continuarea a fost însă una cât se poate de serioasă pentru că întrebarea care a urmat se referea la controversata campanie pe care fostul star Beatles a iniţiat-o în 2009, cu privire la agricultură.

McCartney a transmis PE un mesaj în care a propus, ca măsură pentru a combate schimbările climatice, dar şi pentru a sprijini sănătatea cetăţenilor, ca în zilele de luni să nu consume nimeni carne. Campania Meat Free Monday, sau "Vegetarieni pentru o zi" s-a bucurat de susţinere din partea mai multor vedete britanice, printre care Stella McCartney, Yoko Ono sau Kelly Osbourne.



Cioloş adeclarat că nu vrea să comenteze valorile personale ala lui McCartney, fiecare om având dreptul să facă alegeri în legătură cu stilul său de viaţă, dar că, în calitate de comisar european va promova măsuri echilibrate, nu radicale.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciolos paul mccartney Campanie comisar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close