Antena 3 CNN Externe Clienții cu un comportament frumos, răsplătiți cu o notă de plată mai mică. Localul care oferă reduceri pentru răbdare și politețe

Clienții cu un comportament frumos, răsplătiți cu o notă de plată mai mică. Localul care oferă reduceri pentru răbdare și politețe

Clienții care dau dovadă de amabilitate și răbdare sunt răsplătiți cu reduceri pe bonul fiscal într-un local din Europa, care și-a câștigat rapid popularitatea în acest fel.

Clienții cu un comportament frumos, răsplătiți cu o notă de plată mai mică. Localul care oferă reduceri pentru răbdare și politețe
Sursa foto: Getty Images I LumiNola
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   20:28

Localul din Malaga, Spania, le oferă reduceri simbolice clienților pentru răbdare sau chiar pentru generozitatea sau amabilitatea lor.

 Pentru fiecare dintre aceste calități, nota finală este redusă cu 0,01 cenți, iar recompensele se pot cumula.

De asemenea, reducerea este garantată fie că se comandă o simplă cafea sau o masă completă.

"Îmi plac acele restaurante care transmit pasiune în fiecare dintre preparatele lor, chiar și atunci când aduc nota de plată însoțită de o piatră mică în care ți se spune 'mulțumesc'.

Citește și: Patru români din Italia, experți în spargeri de locuințe. Autoritățile cer disperate ajutor pentru găsirea lor

Gătitul înseamnă creativitate și imaginație, dar cred că necesită și multă răbdare. Trebuie apreciați și cei care se gândesc la asta”, se arată într-o recenzie publicată pe Google. 

Originalitatea inițiativei continuă să atragă atenția clienților, iar proprietarul localului spune că s-a gândit la acest lucru în timpul unei vizite la un bar din Barcelona.

"Le-au mulțumit în avans clienților, dar nu le-au făcut reducere. Am crezut că o reducere mică ar fi distractivă și ar avea un impact mai mare”, explică proprietarul, potrivit stiridiaspora.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Spania restaurant reducere clienti
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close