Clipe de groază trăite de românii din Spania! ”E panică și foarte multă agitație. Sunt sute, dacă nu mii de turiști!”

de A.M.P    |    18 Aug 2017   •   08:29
Clipe de groază trăite de românii din Spania! ”E panică și foarte multă agitație. Sunt sute, dacă nu mii de turiști!” Foto: Agerpres

Atentat terorist la Barcelona. Au fost momente îngrozitoare pentru românii care locuiesc şi muncesc în Barcelona. Unii dintre ei se aflau chiar în zona în care a avut loc atacul terorist. Aceştia au descris la Antena 3 clipele de panică prin care au trecut atunci când au aflat de atentat şi au văzut cum îi înconjoară zeci de maşini de poliţie. 

A fost stare de panică generală, povestesc românii stabiliti în Barcelona, într-un moment în care întreg oraşul este plin de turişti pentru că se sărbătoreau zilele oraşului. 

”Ceea ce vad eu în oraș este panică, e foarte multă agitație, nu mai circulă autobuzele, au închis toate stațiil de metrou și e haos. Sunt sute, dacă nu mii de turiști”, a spus o româncă, la Antena 3.

Atentat terorist la Barcelona. Ministerul Afacerilor Externe transmite că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.  

Toate apelurile  sunt preluate de operatori in regim de permanență!

 

 

x close