Antena 3 Externe Clipe de groază trăite de românii din Spania! ”E panică și foarte multă agitație. Sunt sute, dacă nu mii de turiști!”

Clipe de groază trăite de românii din Spania! ”E panică și foarte multă agitație. Sunt sute, dacă nu mii de turiști!”

18 Aug 2017   •   08:29
Clipe de groază trăite de românii din Spania! ”E panică și foarte multă agitație. Sunt sute, dacă nu mii de turiști!”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Atentat terorist la Barcelona. Au fost momente îngrozitoare pentru românii care locuiesc şi muncesc în Barcelona. Unii dintre ei se aflau chiar în zona în care a avut loc atacul terorist. Aceştia au descris la Antena 3 clipele de panică prin care au trecut atunci când au aflat de atentat şi au văzut cum îi înconjoară zeci de maşini de poliţie. 

A fost stare de panică generală, povestesc românii stabiliti în Barcelona, într-un moment în care întreg oraşul este plin de turişti pentru că se sărbătoreau zilele oraşului. 

”Ceea ce vad eu în oraș este panică, e foarte multă agitație, nu mai circulă autobuzele, au închis toate stațiil de metrou și e haos. Sunt sute, dacă nu mii de turiști”, a spus o româncă, la Antena 3.

Atentat terorist la Barcelona. Ministerul Afacerilor Externe transmite că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.  

Toate apelurile  sunt preluate de operatori in regim de permanență!

 

 

×
Subiecte în articol: atentat Barcelona atac terorist
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close