Antena 3 CNN Externe Clipe de panică în timpul unui zbor. Ce a urmat după ce un susținător al lui Donald Trump a început să țipe la ceilalți pasageri

Clipe de panică în timpul unui zbor. Ce a urmat după ce un susținător al lui Donald Trump a început să țipe la ceilalți pasageri

Clipe de panică în timpul unui zbor. Ce a urmat după ce un susținător al lui Donald Trump a început să țipe la ceilalți pasageri
Sursa foto: Foto: captura YouTube
25 Noi 2016   •   23:35

Un suporter al lui Donald Trump a făcut ”spectacol” în timpul unui zbor, strigând cuvinte de laudă la adresa președintelui ales al SUA, spre uluirea celorlalți pasageri, scrie Daily Mail.

În imaginile filmate în timpul zborului Delta Airlines, de la Atlanta la Allentown, se vede cum bărbatul se ridică de pe scaun și începe să strige la ceilalți pasageri că  Donald Trump este președintele americanilor, fie că le convine tuturor sau nu.

”Donald Trump, baby! Avem niște susținători ai lui Hillary, aici? Donald Trump este președinte. Pentru fiecare dintre voi. Dacă nu vă place, asta e”, a strigat bărbatul.

Filmarea a fost făcută de un profesor de yoga, pe nume Emma Baum, și a fost distribuită de peste 4.000 de ori pe Facebook.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost luat de însoțitorii de zbor ”cel puțin 15 minute”, înainte de a fi readus la locul său.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Hillary Clinton Alegeri SUA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close