Antena 3 CNN Externe O româncă din Austria a fost înjunghiată de iubitul irakian. Bărbatul a ameninţat mai multe persoane cu o armă de asalt

O româncă din Austria a fost înjunghiată de iubitul irakian. Bărbatul a ameninţat mai multe persoane cu o armă de asalt

O româncă a fost rănită cu un cuţit de partenerul său, un bărbat de origine irakiană. După ce şi-a agresat iubita, bărbatul a furat o armă de la unul dintre poliţiştii care se aflau pe urmele sale şi a ameninţat mai multe persoane în trafic.

O româncă din Austria a fost înjunghiată de iubitul irakian. Bărbatul a ameninţat mai multe persoane cu o armă de asalt
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2023   •   10:41

Totul s-a întâmplat luni dimineaţă, într-un apartament din oraşul austriac Linz, acolo unde locuieşte iubita agresorului.

Bărbatul de 41 de ani a atacat-o pe iubita româncă cu un cuţit, iar vecinii au dezvăluit că cei doi se certau foarte des, din cauza geloziei partenerului femeii.

Surse din Poliţie, citate de publicaţiile austriece, spun că în locuinţă în care a avut loc atacul se afla și o copilă de 11 ani, aceasta fiind, probabil, fiica româncei.

După atacul din apartament, bărbatul a mers la locul de muncă al femeii şi l-a ameninţat, de această dată, pe unul dintre colegii acesteia.

Bărbatul a părăsit zona în care lucra femeia, iar poliţiştii se aflau deja pe urmele sale.

Când şi-a dat seama că este urmărit de poliţişti, agresorul a continuat să gonească pe şosea şi, în final, a lovit autospeciala de Poliţie şi a furat, de la unul dintre agenţi, o armă de foc.

Agenţii au fost răniţi în urma accidentului, fiind vorba despre o o femeie de 21 de ani și un bărbat de 26 de ani.

Cei prezenţi în trafic au filmat scenele de groază şi le-au postat pe reţelele sociale.

Unul dintre şoferi a surprins momentul în care individul forţează un alt bărbat să-şi părăsească maşina, ameninţându-l cu o armă de asalt.

În final, după un schimb de focuri, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbat, aceştia constatând că individul a mai fost arestat în trecut.

Femeia înjunghiată şi cei doi agenţi răniţi în accident se află la spital, iar agresorul irakian a fost arestat, urmând să plătească pentru faptele sale.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close