Antena 3 CNN Externe Clubul lui Gheorghe Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia

Clubul lui Gheorghe Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au mers la Ambasada Turciei și au oferit, în numele clubului Farul Constanța, o donație de 50.000 de euro, în vederea sprijinirii rudelor celor afectați de cutremure.

Clubul lui Gheorghe Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia
Sursa foto: Farul Constanța | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   21:00

Clubul Farul Constanţa, al cărui principal acționar este Gheorghe Hagi, a oferit o donaţie de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din Turcia, produs luni, 6 februarie.

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au mers la Ambasada Turciei în România, unde l-au întâlnit pe ambasadorul Ozgur Kivanc Altan.

"Alături de poporul turc! Principalul acționar, Gheorghe Hagi, împreună cu președintele clubului, Gheorghe Popescu, au fost în vizită la Excelența Sa, domnul Ambasador al Turciei, Ozgur Kivanc Altan”, a anunțat clubul pe Facebook.

Mai mult, reprezentanții clubului și-au exprimat compasiunea pentru tragedia prin care trece poporul turc și au dezvăluit că a fost donată suma de 50.000 de euro.

Citește și: Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru poporul turc | Sunt mii de morţi şi răniţi în Turcia

"Au fost transmise, încă o dată, compasiunea și sprijinul pentru poporul turc greu încercat și a fost oferită, în numele Farului Constanța, o donație de 50.000 de euro, pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din 6 februarie”, se menționează în finalul postării, potrivit Mediafax.

Numărul morților în Turcia și Siria, în urma cutremurelor catastrofale de lunea trecută, a ajuns la cel puțin 36.217. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close