Antena 3 Externe Cocalar de America, mândru tare pe Instagram. Cheltuie în fiecare zi 2.000 de dolari şi se spală cu şampanie

Cocalar de America, mândru tare pe Instagram. Cheltuie în fiecare zi 2.000 de dolari şi se spală cu şampanie

de O.P.    |    20 Feb 2013   •   11:33
Cocalar de America, mândru tare pe Instagram. Cheltuie în fiecare zi 2.000 de dolari şi se spală cu şampanie

Şi noi îi avem pe ai noştri, dar cocalarii cu stil din America ne dau clasă. Dacă românii plecaţi la muncă în străinătate vor să le arate prietenilor câţi bani au strâns cât au fost plecaţi, învelindu-se cu bancnote de 10, 20 sau 50 de euro, însă ar trebui să ia lecţii de la cocalarii din SUA.

Fiul unui mare bogătaş, plecat la studii în San Francisco, le arată prietenilor de pe Instagram cât de bine o duce cheluind banii părinţilor. "Raţia" zilnică este de 2.000 de dolari, aşa că mesele la restaurantele de lux sunt la ordinea zilei, camerele de hotel exclusiviste intră şi ele în meniu, iar la capitolul modă, tânărul pare un mare fan al casei Loius Vuitton, Hermes sau Yves Saint Laurent.

Le-a arătat amicilor de pe Instagram câte telefoane are, numai din ultima generaţie de iPhone are şase exemplare, iar Vertu este un alt "accesoriu" pentru tânărul bogat.

Ceasurile sunt o altă "pasiune" de-a tânărului, asigurându-se că are mereu un Rolex de schimb.

Iată câteva din imaginile care au atras invidia cunoscuţilor:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close