Antena 3 CNN Externe Codidianul „New York Times” a publicat un editorial nesemnat al unui oficial înal al Casei Albe, care aduce critici la adresa președintelui Trump

Codidianul „New York Times” a publicat un editorial nesemnat al unui oficial înal al Casei Albe, care aduce critici la adresa președintelui Trump

Codidianul „New York Times” a publicat un editorial nesemnat al unui oficial înal al Casei Albe, care aduce critici la adresa președintelui Trump
06 Sep 2018   •   11:59

Cotidianul New York Times a publicat un editorial anonim al unui înalt oficial al Casei Albe, ceea ce este o excepție în istoria ziarului, extrem de critic la adresa președintelui Trump. 

Ca exemplu, autorul dă înclinația președintelui de a fi mult mai conciliant cu Rusia lui Vladimir Putin, strategie contracarată din interiorul administrației, ceeace explică noile sancțiuni impuse Rusiei sau numărul mare de diplomați ruși expulzați din America după cazul Skripal.

Cotidianul New York Times a asigurat că știe cine este autorul editorialului, dar a notat că nu-i va dezvălui identitatea, așa cum a cerut deja președintele Donald Trump.

„Fac parte din rezistenţa din interiorul Administraţiei Trump

Lucrez pentru preşedinte, dar la fel ca mulţi colegi care îmi împărtăşesc viziunea, am jurat să contracarez părţi din agenda sa şi înclinaţiile sale rele.

Preşedintele Trump se află în faţa unui test al preşedinţiei, diferit faţă de orice test cu care s-a confruntat un lider american modern.

Nu este vorba doar despre ameninţarea consiliului special. Sau despre faptul că ţara este divizată sub conducerea lui Donald Trump. Sau chiar despre faptul că partidul său ar putea să piardă alegerile în faţa unei opoziţii determinate să profite de pe urma scăderii popularităţii sale.

Dilema- pe care el nu o înţelege în mod complet- este că mulţi oficiali seniori din Administraţia sa lucrează cu sârguinţă din interior pentru a combate părţi din agenda sa şi înclinaţiile sale rele.

Eu ar trebui să ştiu. Sunt unul dintre ei.

Ca să fim clari, ceea ce avem noi nu este o rezistenţă comună. Noi ne dorim ca Administraţia să aibă succes şi credem că mare parte din politicile sale au făcut Statele Unite mai sigure şi prospere”, se arată în editorial

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: scrisoare presa Casa Alba
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close