Antena 3 CNN Externe Comicul american Louis C.K. recunoaște acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Comicul american Louis C.K. recunoaște acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Comicul american Louis C.K. recunoaște acuzațiile de comportament sexual inadecvat
Sursa foto: Foto: Wikipedia
10 Noi 2017   •   22:40

Comicul american Louis C.K. a declarat vineri că acuzațiile de comportament sexual inadecvat făcute împotriva sa de mai multe femei sunt adevărate și că regretă cele întâmplate, relatează Reuters și DPA.

''Dezvăluirile sunt adevărate'', a spus actorul într-o declarație trimisa pe e-mail către mai multe instituții de presă. ''Regret ceea ce am făcut. Încerc să învăț din aceste greșeli'', a adăugat acesta. ''Acum îmi dau seama cât de grave au fost consecințele acțiunilor mele. Am înțeles ieri cât de mult le-a afectat acest lucru pe aceste femei care mă admirau'', declară Louis C.K.

''Mi-am petrecut cariera îndelungată și norocoasa spunând tot ceea ce voiam să spun. Acum o să fac un pas înapoi și o să ascult pentru mult timp'', și-a încheiat Louis C.K. mesajul.

Cotidianul The New York Times a publicat joi dezvăluirile făcute de cinci femei care l-au acuzat pe Louis C.K., un actor de comedie premiat cu Emmy, de comportament sexual inadecvat. Trei dintre ele au spus că actorul s-a masturbat în fața lor.

Vineri, distribuitorul filmului ''I Love You, Daddy'', scris și regizat de Louis C.K., a anunțat că a anulat lansarea peliculei, iar platforma online Netflix a luat decizia de a renunța la planurile sale de a realiza o emisiune cu comicul american.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close