Comisarul Cioloş face o vizită în România în perioada 4-8 octombrie

de A.M.P    |    03 Oct 2012   •   18:10
Comisarul Cioloş face o vizită în România în perioada 4-8 octombrie Foto: en.mercopress.com

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, face o vizită în România în intervalul 4-8 octombrie, el urmând să fie prezent la Bucureşti, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ şi Iaşi, informează Mediafax.
   
La Bucureşti, înaltul oficial european va participa la conferinţa internaţională "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură", organizată de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară.
   
La Cluj, după deschiderea anului academic pentru programele masterale şi doctorale derulate de Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, comisarul Cioloş va participa, alături de masteranzi şi doctoranzi, la o dezbatere pe teme europene de actualitate. De asemenea, oficialul european se va întâlni cu primarul Emil Boc şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Horia Uioreanu.
   
În cea de-a doua parte a vizitei, comisarul Cioloş va deschide, la Piatra-Neamţ, Congresul european de turism rural şi va participa la o cină de lucru cu reprezentanţi ai ANTREC, EuroGites şi ai autorităţilor publice pentru a discuta despre perspectivele de dezvoltare a agroturismului.
   
La Iaşi, comisarul european pentru agricultură va participa la o dezbatere despre viitorul cercetării şi inovării în agricultura europeană după 2014, organizată de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi se va întâlni cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei.
      

Parteneri
x close