Antena 3 Externe Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă

Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă

de O.P.    |    18 Iul 2014   •   06:22
Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă

Compania Malaysian Airlines, proprietară a avionului prăbuşit în Ucraina, pare urmărită de ghinion. În martie, compania a pierdut un alt avion de linie, în urma unuia dintre cele mai bizare incidente din istoria aviaţiei. 

Aeronava MH-370, cu 239 de oameni la bord, a dispărut fără urmă, în timp ce călătorea către Beijing. Căutările continuă şi acum, dar fără niciun rezultat.

Pe 8 martie, zborul MH370 al Companiei Malaysia Airlines decolase de la Kuala Lumpur, cu destinaţia Beijing, având la bord  227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului. Avionul a dispărut însă în mod bizar.

După câteva zile de căutări, autorităţile malaeziene, deja aspru criticate, au cerut ajutor internaţional. Ancheta ce a urmat a ajuns la o concluzie uluitoare.

Experţii spun că, aeronava MH370 a deviat de la traseu şi, foarte probabil, a zburat către sud, în Oceanul Pacific.

De câteva luni, apele oceanului sunt monitorizate de o echipă internaţională, însă căutările sau soldat fără niciun rezultat. În această criză, cele mai afectate sunt rudele pasagerilor, care, au acuzat autorităţile malaeziene că au reacţionat cu întârziere.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close