Antena 3 CNN Externe Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă

Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă

Compania Malaysian Airlines pare urmărită de BLESTEM. În urmă cu patru luni zborul MH370 a dispărut fără urmă
de O.P.    |    18 Iul 2014   •   06:22

Compania Malaysian Airlines, proprietară a avionului prăbuşit în Ucraina, pare urmărită de ghinion. În martie, compania a pierdut un alt avion de linie, în urma unuia dintre cele mai bizare incidente din istoria aviaţiei. 

Aeronava MH-370, cu 239 de oameni la bord, a dispărut fără urmă, în timp ce călătorea către Beijing. Căutările continuă şi acum, dar fără niciun rezultat.

Pe 8 martie, zborul MH370 al Companiei Malaysia Airlines decolase de la Kuala Lumpur, cu destinaţia Beijing, având la bord  227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului. Avionul a dispărut însă în mod bizar.

După câteva zile de căutări, autorităţile malaeziene, deja aspru criticate, au cerut ajutor internaţional. Ancheta ce a urmat a ajuns la o concluzie uluitoare.

Experţii spun că, aeronava MH370 a deviat de la traseu şi, foarte probabil, a zburat către sud, în Oceanul Pacific.

De câteva luni, apele oceanului sunt monitorizate de o echipă internaţională, însă căutările sau soldat fără niciun rezultat. În această criză, cele mai afectate sunt rudele pasagerilor, care, au acuzat autorităţile malaeziene că au reacţionat cu întârziere.




×
Subiecte în articol: MH370
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close