Antena 3 CNN Externe O companie aviatică dintr-o țară europeană a decis să le dea pasagerilor acces gratuit la WhatsApp în timpul zborurilor

O companie aviatică dintr-o țară europeană a decis să le dea pasagerilor acces gratuit la WhatsApp în timpul zborurilor

Pasagerii anumitor curse aeriene vor avea posibilitatea să utilizeze gratuit servicii de mesagerie precum WhatsApp, începând din 2024.

O companie aviatică dintr-o țară europeană a decis să le dea pasagerilor acces gratuit la WhatsApp în timpul zborurilor
Sursa foto: hepta / Zuma Press / Ralph Lauer
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   17:31

Este valabil pentru clienții companiei germane Lufthansa.

"Vești bune pentru pasagerii care doresc să fie accesibili chiar și deasupra norilor. De la jumătatea lunii ianuarie 2024, Lufthansa va oferi mesaje gratuite nelimitate pe zborurile sale pe distanțe scurte și medii pentru călătorii cu aeronave din familia A320.

Aceștia vor putea trimite și primi câte mesaje doresc, inclusiv fotografii, pe smartphone sau pe tabletă", a precizat compania aeriană.

Însă există o condiție pentru accesarea acestei facilități: conectarea la providerul FlyNet cu un card Miles and More sau cu un e-mail înregistrat cu ID-ul de călătorie Lufthansa.

Compania germană a mai anunțat că pentru toate celelalte servicii de internet în timpul zborului, cum ar fi streaming-ul, tariful va fi redus cu aproape 50% de la jumătatea lunii ianuarie, informează publicația La Repubblica.

×
Subiecte în articol: Lufthansa mesagerie gratuit internet WhatsApp
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close