Antena 3 CNN Externe Comportament scandalos al angajaţilor unui supermarket. Filmau femeile cu fuste scurte şi vindeau înregistrările

Comportament scandalos al angajaţilor unui supermarket. Filmau femeile cu fuste scurte şi vindeau înregistrările

Comportament scandalos al angajaţilor unui supermarket. Filmau femeile cu fuste scurte şi vindeau înregistrările
Sursa foto: Foto: pickup101.com
30 Apr 2012   •   11:33
Gestul angajaţilor unui supermarket din Germania a şocat opinia publică. Aceştia au filmat în secret femeile venite la cumpărături, în special pe cele care purtau fuste scurte şi bluze decoltate. Materialele realizate erau apoi vândute, arată Der Spiegel, citat de site-ul TheLocal.de.

Compania implicată în scandal nu a comentat acuzaţiile, însă a recunoscut posibile greşeli individuale. În spatele acestor înregistrări secrete se află angajaţi ai supermarketurilor Aldi Süd din Frankfurt am Main, Dieburg şi alte zone din Hesse.

Protagonistele înregistrărilor erau femeile cu fuste scurte şi bluze decoltate, care se apleacau pentru a ridica diverse produse din zona frigorifică sau rafturile joase ale magazinului. Filmele erau stocate pe CD-uri şi vândute între angajaţi.

Reprezentanţii companiei Aldi Süd au declarat că vor lua "măsuri disciplinare adecvate" dacă se va stabili că au fost încălcate normele.

Compania utilizează camere de supraveghere inclusiv la casele de marcat, o măsură contestabilă din punct de vedere legal. Înregistrările surprind POS-urile şi filmează muncitorii în zonele de stocare şi livrare.


 


 

×
Subiecte în articol: Supermarket angajati Germania
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close