Antena 3 CNN Externe Conflict în Orientul Mijlociu, şi pe internet. Anonymous a blocat zeci de site-uri israeliene, denunţând operaţiunile militare

Conflict în Orientul Mijlociu, şi pe internet. Anonymous a blocat zeci de site-uri israeliene, denunţând operaţiunile militare

Conflict în Orientul Mijlociu, şi pe internet. Anonymous a blocat zeci de site-uri israeliene, denunţând operaţiunile militare
Sursa foto: Foto: rocketdock.com
de M.Z.    |    17 Noi 2012   •   22:37

Site-ul preşedintelui israelian a fost temporar suspendat sâmbătă, iar baza de date on-line a Ministerului de Externe israelian a fost ştearsă, în urma unui atac al hackerilor de la Anonymous.

Gruparea a vizat nu mai puţin de 700 de site-uri israeliene, declarându-şi astfel solidaritatea cu palestinienii din Fâşia Gaza.

"Baza de date a Bank of Jerusalem a fost suprimată", au anunţat hackerii pe Twitter, iar site-ul băncii nu mai funcţiona sâmbătă seara, informează AFP.

Hackerii au atacat, de asemenea, site-uri de bănci, ziare, pagina web a Partidului Kadima şi a Primăriei oraşului Tel Aviv.

Peste 650 de instituţii private şi publice au fost vizate, inclusiv Bank of Jerusalem, una dintre principalele instituţii financiare din ţară, potrivit grupului.

Israelul a lansat miercuri o importantă ofensivă aeriană împotriva unor grupări armate palestiniene în Fâşia Gaza, care au replicat cu sute de rachete. Raidurile s-au soldat cu peste 40 de morţi în rândul palestinienilor, iar rachetele au ucis trei israelieni.







×
Subiecte în articol: Anonymous Tel Aviv
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close