Antena 3 CNN Externe Congresman american, acuzații-bombă. Peste 20.000 de bătrâni nu ar fi trebuit să moară! De unde vin morții din SUA

Congresman american, acuzații-bombă. Peste 20.000 de bătrâni nu ar fi trebuit să moară! De unde vin morții din SUA

Statistică îngrijorătoare în Statele Unite. Un congresman american face acuzații devastatoare. „Peste 20.000 de bătrâni nu ar fi trebuit să moară”, spune Steve Scalise, guvernator de Louisiana.

Congresman american, acuzații-bombă. Peste 20.000 de bătrâni nu ar fi trebuit să moară! De unde vin morții din SUA
Sursa foto: Hepta
23 Iun 2020   •   20:45

„În momentul în care am început să analizăm datele am observat un lucru alarmant. Peste 40% din toate decesele provocate de COVID în America sunt bătrâni aflați în aziluri. Aceștia reprezintă aproximativ 0,6% din populația totală a Americii. Așadar, mai puțin de 1% din populație reprezintă 40% din totalul deceselor.

45 de state s-au comportat bine, în mare, dar în cinci state, doar cinci, guvernatorii de acolo au încălcat regulamentul federal și au decis să îi trimită pe acei bătrâni în spitale. Dacă ești un bătrân aflat într-un azil și începeai să te simți rău, te trimiteau la un spital.

De unde vin morții din SUA. „Peste 20.000 de bătrâni nu ar fi trebuit să moară!”

Dacă erai confirmat pozitiv, acești cinci guvernatori i-au forțat bătrânii să se întoarcă în azil și le-au interzis îngrijitorilor să îi testeze să vadă dacă sunt pozitivi. Acestea sunt date alarmante. Am identificat peste 20.000 de bătrâni care nu ar fi trebuit să moară”, spune Steve Scalise, guvernator de Louisiana.

În SUA au fost înregistrate peste 2,27 de milioane de cazuri de COVID-19.

Acuzații grave! De unde vin morții din SUA

×
Subiecte în articol: coronavirus batrani azil
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close