Antena 3 Externe Consilier de la Casa Albă, dat afară din administrația Trump

Consilier de la Casa Albă, dat afară din administrația Trump

26 Aug 2017   •   09:31
Consilier de la Casa Albă, dat afară din administrația Trump

Sebastian Gorka, un consilier controversat al preşedintelui american Donald Trump, a părăsit Casa Albă, a declarat vineri un responsabil al administraţiei, informează AFP. 

Informaţii contradictorii circulau în mass-media în legătură cu faptul dacă Gorka, 46 de ani, a fost eliberat din funcţie sau şi-a dat demisia. 

"Sebastian Gorka nu şi-a dat demisia, dar pot confirma că nu mai lucrează pentru Casa Albă", a declarat un responsabil al administraţiei Trump, cu condiţia anonimatului. 

Gorka a fost acuzat de criticii săi că are legături cu grupuri de extremă-dreaptă, în timp ce alţii i-au pus la îndoială competenţa pe care spunea că o are în domeniul luptei împotriva terorismului. 

Plecarea lui Gorka intervine la scurt timp după recentele plecări ale mai multor alţi membri ai echipei lui Trump, dintre care consilierul său special Steve Bannon, purtătorul de cuvânt Sean Spicer, directorul său de comunicaţii Anthony Scaramucci şi secretarul general al Casei Albe Reince Priebus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close