Antena 3 CNN Externe Un copil de 7 ani a murit împuşcat, din cauza unui glonţ care a intrat pe fereastra de la baie, în Chicago

Un copil de 7 ani a murit împuşcat, din cauza unui glonţ care a intrat pe fereastra de la baie, în Chicago

Un băiețel de șapte ani, care se afla acasă, în baie, şi-a pierdut viața după ce a fost împușcat de un glonț care intrat pe fereastră.

Un copil de 7 ani a murit împuşcat, din cauza unui glonţ care a intrat pe fereastra de la baie, în Chicago
Sursa foto: Gettyimages | China Photos / Stringer
de Ioana Mircea    |    28 Oct 2022   •   12:13

Băiatul din Chicago se afla în baia locuinței în momentul în care un glonț, venit de afară, l-a nimerit chiar în stomac.

Acesta a supraviețuit impactului, iar ulterior a fost transportat la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. Aflat în stare critică, copilul a fost operat de urgenţă, însă din păcate, câteva ore mai târziu, s-a stins din viaţă.

Polițiștii au început o anchetă și analizează imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, în speranța de a identifica vinovatul care se află încă în libertate.

Forţele de ordine bănuiesc că glonțul a provenit de pe o alee din spatele casei în care se afla băiatul. Acolo au fost găsite mai multe cartușe.

Poliția va aloca mai multe resurse pentru a afla cât mai repede cum s-a produs incidentul, susţine detectivul care se ocupă de caz, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: chicago
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close