Antena 3 CNN Externe Un copil de 1 an a găsit arma tatălui și l-a împușcat mortal, în SUA

Un copil de 1 an a găsit arma tatălui și l-a împușcat mortal, în SUA

Un tată din Georgia a fost împușcat accidental de către copilul său, care a găsit o armă încărcată, a ridicat-o și a apăsat pe trăgaci.

Un copil de 1 an a găsit arma tatălui și l-a împușcat mortal, în SUA
Sursa foto: Twitter/The Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    16 Dec 2021   •   22:23

Dustin Walters, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat de urgență la spital pe 5 decembrie, după ce ofițerii l-au găsit suferind de o rană împușcată, când au răspuns la rapoartele despre o împușcătură în casa lui din blocul 100 din E. 64th Street, Savannah, la ora 17:30.

El a fost transportat la Memorial Medical Center, unde a murit în urma rănilor sale, a declarat Departamentul de Poliție din Savannah.

Polițiștii spun că a fost împușcat „accidental” de un copil sub doi ani.

Nu au confirmat relația lui Walters cu copilul, dar Walters are un fiu de un an, Mars Cameron Walters, cu soția sa, Tori.

„Ancheta preliminară a stabilit că Walters a fost rănit când un copil mic, care avea puțin sub 2 ani, a găsit și a tras pistolul, lovindu-l pe Walters”, a spus poliția.

Detaliile investigației legate de incident nu au fost făcute publice până pe 14 decembrie, când anchetatorii au spus că un copil a fost implicat în împușcătură.

Anchetatorii nu au dezvăluit tipul de armă care a fost folosit, dar au confirmat că membrii familiei victimei au fost prezenți în casă când s-a tras împușcătura.

Ei au adăugat că incidentul a fost „accidental”. Nu este clar dacă rudele se confruntă cu acuzații penale pentru împușcătură, potrivit The Daily Mail.

 

×
Subiecte în articol: Georgia SUA arma copil impuscatura
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close