Antena 3 CNN Externe Un copil din China a refuzat să plece din casa în care murise bunicul său. Bătrânul i-a spus cu limbă de moarte să nu iasă, fiindcă virusul de afară e foarte periculos

Un copil din China a refuzat să plece din casa în care murise bunicul său. Bătrânul i-a spus cu limbă de moarte să nu iasă, fiindcă virusul de afară e foarte periculos

Un băiat de cinci ani din China a refuzat să plece din casa în care murise bunicul său de mai multe zile de teama coronavirusului.

Un copil din China a refuzat să plece din casa în care murise bunicul său. Bătrânul i-a spus cu limbă de moarte să nu iasă, fiindcă virusul de afară e foarte periculos
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    28 Feb 2020   •   10:52

Copilul le-a povestit autorităţilor că bunicul lui i-a spus să nu iasă din casă deoarece virusul de afară este foarte periculos.

În mediul online au apărut informaţii potrivit cărora băiatul ar fi supravieţuit zile întregi doar cu biscuiţi. 

Guvernul chinez neagă însă informaţia şi susţine că poliţia comunitară l-a găsit la doar câteva ore după decesul bătrânului. 

Micuţul a fost preluat acum de autorităţi deoarece tatăl său este în carantină în altă provincie chineză. 

Până la acest moment, nu a fost transmisă cauza morţii bătrânului.

Coronavirus în România. 182 de persoane se află în carantină, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu

Virusul bate în retragere în China, dar se extinde în toată lumea.

Numărul de noi cazuri în China este în scădere, însă crește alarmant numărul celor infectați din focarea din Italia, Coreea de Sud sau Iran.

Între timp, crește și numărul cazurilor în majoritatea statelor europene.

Peste 8.000 de persoane sunt izolate la domiciliu în ţara noastră, iar aproape două sute sunt în carantină, în spaţiile special amenajate de autorităţi.

×
Subiecte în articol: China copil virus coronavirus
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close