Antena 3 CNN Externe Copil de şapte ani, încurajat de tatăl său să conducă o maşină de teren (VIDEO)

Copil de şapte ani, încurajat de tatăl său să conducă o maşină de teren (VIDEO)

Copil de şapte ani, încurajat de tatăl său să conducă o maşină de teren (VIDEO)
Sursa foto: Copil
05 Aug 2009   •   10:26

Poliţia canadiană a deschis o anchetă după ce pe Internet a fost postat un film cu un copil care conduce o puternică maşină de teren. Filmul fusese postat chiar de tatăl băiatului de şapte ani, mândru de isprava acestuia.

Bărbatul regretă acum ce a făcut şi susţine, în apărarea sa, că băieţelul nu a depăşit niciodată... 40 de kilometri pe oră.

Filmul postat pe site-ul Youtube a suscitat imediat reacţii de indignare şi îngrijorare. Şi asta pentru că micul şofer, tatăl său şi restul familiei încalcă toate regulile elementare de siguranţă.

Copilul este încurajat cu admiraţie de tatăl său, care-l şi filmează, şi de mama, fratele şi sora aflate pe bancheta din spate. Niciunul nu poartă centuri de siguranţă.

La un moment dat, tatăl îşi felicită băiatul pentru că a atins 70 de kilometri pe oră - declaraţie pe care avea s-o califice apoi ca pe o "glumă".

Comentatorii de pe Internet au sancţionat dur comportarea familiei, calificată de unul dintre ei drept o "bandă de idioţi". Iar poliţia a deschis o anchetă pentru "conducere periculoasă" sau "neglijenţă criminală". Speriat, tatăl a retras filmul de pe Internet, dar acesta fusese deja copiat şi repostat de nenumărate ori.

Identificat de reporteri, bărbatul şi-a exprimat regretul, nu pentru că şi-a pus copilul la volan, ci pentru că a difuzat înregistrarea. El adaugă, însă, că şi presa a făcut prea mare caz de întreaga afacere.

"M-au prezentat ca şi cum aş fi omorât pe cineva", a spus el.



Antena 3


×
Subiecte în articol: copil volan Canada
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close