Antena 3 Externe Copil de şase ani, ţinut captiv de propria mamă timp de doi ani (VIDEO)

Copil de şase ani, ţinut captiv de propria mamă timp de doi ani (VIDEO)

07 Sep 2009   •   23:23
Copil de şase ani, ţinut captiv de propria mamă timp de doi ani (VIDEO)


Un copil de şase ani din sudul statului american Illinois a fost răpit de propria mamă în urmă cu doi ani. Poliţiştii l-au găsit ascuns în casa bunicii sale într-o cameră secretă. Richard a fost răpit de mama sa din cauză că acesteia îi era frică să nu îl piardă la procesul de custodie avut cu tatăl copilului.

Copilul a locuit dincolo de pereţii casei bunicii sale aproape doi ani. Singura persoană cu care a avut contact a fost mama lui. Femeia a fost acuzată de răpire în decembrie 2007, dar nu a fost de găsit.

Casa avea mai multe camere secrete în podea, în spatele pereţilor şi a dulapurilor.

Tatăl băiatului spune că a bănuit că fiul său este asuns în casa soacrei lui. Poliţia a percheziţionat chiar o dată locuinţa dar băiatul a fost de negăsit.

Când au percheziţionat casa a doua oară, poliţiştii nu au mai dat greş. Băiatul de şase ani a fost găsit într-una din camerele secrete. Atât mama copilului cât şi bunica acestuia au fost arestate şi vor fi acuzate de privare de libertate.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close