Antena 3 CNN Externe Tragedie fără margini! Femeie însărcinată în opt luni, împușcată mortal de fiul ei de doi ani, în SUA

Tragedie fără margini! Femeie însărcinată în opt luni, împușcată mortal de fiul ei de doi ani, în SUA

Un copil în vârstă de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni, după ce a găsit arma în dormitorul părinților.

Tragedie fără margini! Femeie însărcinată în opt luni, împușcată mortal de fiul ei de doi ani, în SUA
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   14:03

Tragedia s-a petrecut în statul Ohio, SUA, femeia însărcinată fiind împușcată în spate de fiul ei de doi, după ce copilul a avut acces la o armă de foc care se afla în dormitorul părinților.

Imediat după incident, Laura Ilg, în vârstă de 31 de ani, a sunat la serviciul de urgență și a anunțat că a fost împușcată de fiul ei.

Poliția a ajuns la locul incidentului în câteva minute, dar medicii nu au reușit să salveze viața femeii și a copilului nenăscut, notează NBC News.

Conform poliției din Norwalk, micuțul a avut acces la o armă de foc din dormitorul părinților și a apăsat pe trăgaci, împușcând-o pe mama sa în spate.

Citește și: Poveste incredibilă! Soţia pilotului submersibilului Titan, descendenta unui cuplu care a murit pe Titanic

Laura Ilg a fost transportată de urgență la Centrul Medical Fisher Titus, unde a fost efectuată o cezariană de urgență, însă copilul nenăscut a fost declarat mort în mai puțin de o oră.

Poliția a confiscat arma, un SIG Sauer P365, împreună cu un cartuș și un încărcător.

Soțul femeii a declarat că arma era păstrată în noptieră. Ofițerii au observat că familia avea multe dispozitive de siguranță pentru copii, însă nu se știe cum a reușit copilul să aibă acces la arma de foc.

În ciuda faptului că Poliția a intervenit imediat, eforturile de salvare nu au avut succes, urmând ca autoritățile să decidă dacă vor fi aduse acuzații în acest caz tragic, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: femeie impuscata copil femeie insarcinata SUA
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close