Antena 3 CNN Externe Un copil forţat de părinţi să stea în lanţuri într-un butoi timp de o lună, fără mâncare, a fost salvat de poliţişti

Un copil forţat de părinţi să stea în lanţuri într-un butoi timp de o lună, fără mâncare, a fost salvat de poliţişti

Un băiat de 11 ani care a fost forțat de tatăl său și de mama vitregă să locuiască într-un butoi în care își mânca propriile fecale a fost salvat de poliţişti în orașul sud-brazilian Campinas.

Un copil forţat de părinţi să stea în lanţuri într-un butoi timp de o lună, fără mâncare, a fost salvat de poliţişti
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   19:45

Totul a ieşit la iveală după ce poliția militară din São Paulo a răspuns la un pont anonim într-o reședință cu două etaje din Jardim Itatiaia, Brazilia.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii brazilieni au fost martorii unor scene desprinse parcă din filmele de groază. Ei au descoperit un copil de 11 ani subnutrit, care a fost obligat de familie, tatăl, mama vitregă și sora vitregă, să stea în lanţuri într-un butoi metalic depozitat într-un colț al balconului.

Din cercetări, a reieşit că minorul a trăit în condiţii inumane timp de o lună fiind hrănit doar cu coji de banane și făină de porumb şi obligat să îşi mănânce propiile fecale pentru a supravieţui, spun poliţiştii, potrivit DailyMail.

Imaginile de mai jos arată momentul în care poliţiştii brazilieni au intervenit şi au salvat copilul

Copilul a fost preluat de autorităţi şi internat imediat la spitalul municipal Ouro Verde, în așteptarea unei examinări complete

Potrivit raportului poliției, tatăl și mama vitregă au spus că au recurs la acest gest, pentru că micuţul ar fi suferit de o problemă psihiatrică și "le dădea prea multe bătăi de cap".

Tatăl băiatului, mama vitregă și sora lui vitregă, în vârstă de 22 de ani, care ar fi jucat un rol în torturarea lui, au fost arestați. Identitățile lor nu au fost comunitate.

Mama vitregă, în vârstă de 39 de ani, era cunoscută în cartier pentru salvarea câinilor abandonați și oferirea de adăpost la ea acasă.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: copil lanturi butoi
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close