Antena 3 CNN Externe "Tată, îți dau economiile mele!" Un copil de opt ani şi-a implorat tatăl să nu îi omoare mama. Femeia s-a stins din viaţă după doar 40 de minute

"Tată, îți dau economiile mele!" Un copil de opt ani şi-a implorat tatăl să nu îi omoare mama. Femeia s-a stins din viaţă după doar 40 de minute

Un băiețel de doar opt ani a asistat la uciderea mamei sale, de către tatăl său, în Danemarca. Copilul i-a spus bărbatului că îi dă toate economiile sale, numai să o lase pe mama lui în viaţă.

"Tată, îți dau economiile mele!" Un copil de opt ani şi-a implorat tatăl să nu îi omoare mama. Femeia s-a stins din viaţă după doar 40 de minute
Sursa foto: tv2nord.dk
de Ioana Mircea    |    15 Mai 2023   •   14:10

Tribunalul din Aalborg, Danemarca, a început judecarea unui caz înfiorător: Un bărbat de 53 de ani care și-a ucis fosta soție în fața blocului unde locuia aceasta.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celor doi fii de şase şi opt ani, ai fostului cuplu. Băiețelul mai mare și-a implorat cu disperare tatăl să nu-i omoare mama, însă nimic nu i-a înmuiat inima bărbatului.

Oroarea s-a produs pe 17 septembrie 2021. Bărbatul și-a împușcat fosta soție în cap, fără să stea la discuţii.

Miercuri, bărbatul a depus mărturie și a descris cu propriile cuvinte secundele dinaintea actului criminal. "Eram disperat și îmi pierdusem mințile", a spus acuzatul de pe scaunul său din boxa martorilor.

Citeşte şi: Un tânăr și-a ucis iubita după ce aceasta a făcut un avort pe care el nu și-l dorea

El susţine că totul a fost făcut din pură disperare pentru că nu avea suficient timp cu copiii săi. Ajuns în faţa locuinţei femeii, acesta i-ar fi strigat numele fostei soţii. Când s-a întors și și-a privit fostul soț în ochi, ea a început să fugă și asta a declanșat ceva în el, a explicat bărbatul în instanță. 

Fiul cel mic al fostului cuplu a încercat să îl oprească. "Tată, îţi dau economiile mele", i-a spus băiatul în speranța că astfel își va salva mama. Însă totul a fost în zadar.

Bărbatul a recunoscut că a împușcat-o pe fosta sa soție cu un pistol de nouă milimetri, însă a negat numeroasele capete de acuzare de hărțuire, amenințări și încălcarea ordinului de restricție.

Verdictul instanţei de judecată este așteptat pe 30 mai 2023, potrivit tv2nord.dk.

×
Subiecte în articol: Danemarca
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close