Antena 3 CNN Externe Copil salvat de autorităţile chineze, după ce şi-a blocat capul între doi stâlpi (VIDEO)

Copil salvat de autorităţile chineze, după ce şi-a blocat capul între doi stâlpi (VIDEO)

Copil salvat de autorităţile chineze, după ce şi-a blocat capul între doi stâlpi (VIDEO)
Sursa foto: cap
23 Sep 2009   •   23:29

Operaţiune de salvare inedită în China. Un copil de trei ani a rămas cu capul blocat între doi piloni de beton, în timp ce se juca. Două ore salvatorii au căutat o variantă să scoată copilul de acolo fără să-l facă să sufere şi mai tare. Până la urmă au reuşit.

Din joacă. Aşa a ajuns copilul de numai trei ani cu capul înfipt între doi piloni. El vroia doar să se ascundă de alţi prieteni. În zadar a încercat să se elibereze. Norocul lui a fost că ceilalţi copii l-au găsit şi şi-au chemat repede părinţii. Echipele de salvatori alertate de aceştia au muncit non-stop ca să-i scoată capul micuţului din capcana de beton.

Cum era vorba de un copil, nu au putut folosi decât unelte uşoare. Iniţial, echipele de intervenţie au încercat să-i elibereze capul cu un lubrifiant. Încercare ratată. Capul copilului se umflase prea tare din cauza încercărilor lui desperate de a ieşi singur. Până la urmă, a ieşit datorită unui despărţitor de fier fixat între cei doi piloni.

Doar aşa coşmarul copilului a luat sfârşit. Când a fost scos, copilul plângea de mama focului. Nu s-a oprit nici când a auzit aplauzele curioşilor strânşi la depozitul părăsit. La trei ani trecuse prin coşmarul vieţii lui.



Observator

×
Subiecte în articol: China zid operatiune de salvare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close