Antena 3 CNN Externe Momentul în care un copil cade în canalizare chiar în fața mamei lui: ”Avea hainele îmbibate în deșeuri umane!”

Momentul în care un copil cade în canalizare chiar în fața mamei lui: ”Avea hainele îmbibate în deșeuri umane!”

O mamă îngrozită povestește că „nu își va reveni niciodată psihic” după ce și-a văzut copilul de 18 luni căzând într-un canal adânc de 1,5 metri.

Momentul în care un copil cade în canalizare chiar în fața mamei lui: ”Avea hainele îmbibate în deșeuri umane!”
Sursa foto: Daily Mail
de Laura Dinu    |    30 Mai 2022   •   12:32

Totul s-a întâmplat în Tenterden, Kent. Amy Blyth, în vârstă de 23 de ani, se plimba cu fiul ei, Theo Prior, când capacul unui canal, ce nu era fixat bine, s-a balansat iar copilul a căzut înăuntru.  

În imagini se poate vedea cum mama băiețelului, antrenor personal, sare imediat în canalizare, îl apucă și reușește să îl ridice. Hainele copilului erau însă îmbibate în deșeuri umane.  

Descriind momentul „filmului de groază”, Amy Blyth a spus: „Primul meu gând a fost „O, Dumnezeule, a murit”. 

Incidentul s-a petrecut pe un trotuar public, iar compania de canalizare și-a cerut scuze familiei și a declarat că „ia problema foarte în serios”. 

Ea a adăugat: „Am smuls capacul și l-am văzut acolo jos, țipând după mine. Era în deșeuri până la genunchi”.

”Am sărit în canalul de scurgere, dar nu este suficient de mare încât să mă aplec să-l prind. A trebuit să-mi arcuiesc corpul ca să-l prind și să-l trag în sus. Nu știu cum am făcut-o. Era atât de adânc încât nu puteai să-mi vezi capul la suprafață, și nici măcar nu eram pe fundul lui”.  

Mama îngrozită l-a dus de urgență pe fiul ei, despre care spune că a înghițit apă din canalizare, la Spitalul William Harvey din Ashford. Acolo, medicii l-au diagnosticat cu comoție cerebrală ușoară. Radiografiile au arătat că micuțul a scăpat în mod miraculos fără niciun un os rupt. 

”Ar fi putut ajunge mult mai rău. Dacă ar fi căzut cu capul în jos, nici nu știu dacă ar mai fi aici”, spune mama băiatului.  

 ”Îmi face rău să mă gândesc la asta. Este un coșmar absolut - acum sunt îngrozită de scurgeri. Încă mă simt zdruncinată de această întâmplare. Pur și simplu nu pot trece peste asta!”, a mai spus femeia, potrivit DailyMail

×
Subiecte în articol: canal
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close